use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Andijvie in pindasaus
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Andijvie in pindasaus

Andijvie in pindasaus

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1.5 kg andijvie
  • 1 scheut ketjap
  • 2 tl citroensap
  • 2 volle el pindakaas
  • sambal

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snijd 1 à 1.5 kg andijvie in repen en was deze. Doe de nog natte andijvie in een pan met wat zout en kook de groente gaar in 8 - 10 minuten. Schep af en toe om.
  2. Giet de andijvie af en vang het kookvocht op. Schenk het kookvocht terug in de pan en voeg de ketjap en het citroensap toe. Los vervolgens de pindakaas - en sambal naar smaak - in het kookvocht op. Blijf roeren tot de saus egaal is.
  3. Laat de saus 2 minuten koken en proef of er nog extra sambal of ketjap moet worden toegevoegd. Roer er dan de andijvie weer door.
Lekker met bami goreng en gebakken ei.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.