use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Inscrivez-vous à la newsletter!

Pour s'inscrire
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
dessert

Figues fraîches enrobées de salade

Be first to rate this recipe

Has average rating

Total rating count

  • Temps de cuisson15 min
  • Temps de préparation10 min
  • PortionsPortions 4
recipe image Figues fraîches enrobées de salade
  • 1 cuillerée à thé de graines d'anis
  • Solo Liquide
  • 60 g d'amandes effilées
  • 6 cuillères à soupe de miel
  • 8 feuilles de laitues
  • 8 figues
  • 1 cuillère à café de cannelle en poudre
  1. Coupez les figues en deux et assaisonnez d'anis et de cannelle.
  2. Enduisez de miel et parsemez d'amandes.
  3. Reformez les figues et enrobez de feuilles de salade.
  4. Enduisez de Solo Liquide un plat allant au four et dressez-y les figues.
  5. Enfournez 15 minutes à 180 °C.

How would you rate this recipe?

CloseButton

Connectez-vous pour enregistrer des recettes

Pour pouvoir enregistrer des recettes, vous devez vous connecter ou si vous n'avez pas encore de compte, en créer un.