use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Sneeuwballen met vanillesmaak
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Sneeuwballen met vanillesmaak

Sneeuwballen met vanillesmaak

Gepost door Carte d'Or

Gepost door Carte d'Or

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    20 min
  • Porties
     
    6 porties

Ingrediënten
 

  • 12 kleine bolletjes Carte d'Or Vanilleroomijs (300 g/600 ml)
  • 50 g versnipperde kokosnoot
  • 75 g fijn gesneden nootjes
  • 50 g fijn gehakte melkchocolade
  • 50 g fijn gehakte witte chocolade

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Leg een vel bakpapier op een bakplaat en leg er 6 kleine bolletjes Carte d'Or Vanilleroomijs op. Zet de bakplaat in de diepvriezer en laat gedurende 45 minuten koud worden, of totdat het ijs hard is.
  2. Verdeel de kokosnoot, de nootjes en de fijn gehakte chocolade over 4 bordjes.
  3. Rol elk bolletje ijs door de topping. Je kan voor elk bolletje kiezen voor 1 topping of een combinatie maken.
  4. Dien onmiddellijk op.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.