Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Verwarm de oven voor op 180ºC. Pel en snipper de uien en knoflook. Snijd de mozzarella in blokjes. Hak de peterselie fijn. Laat het deeg ontdooien.
Verhit de vloeibare margarine in een pan en fruit de uien en knoflook ca. 2 minuten. Laat afkoelen. Kneed in een kom het gehakt met de gebakken uien, knoflook, mozzarella, 3 eieren, broodkruim, mosterd, peterselie en breng het op smaak met zout en peper.
Vet de vorm in en druk de velletjes bladerdeeg dakpansgewijs tegen de rand van de vorm (niet op de bodem). Laat het deeg hierbij overhangen.
Schep het gehaktmengsel erin en vouw het deeg over het gehakt. Bestrijk de bovenkant met losgeklopt ei en bak de taart in 45-60 minuten gaar in de voorverwarmde oven.