use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Kreeftensoep met krab en armagnac
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Kreeftensoep met krab en armagnac

Kreeftensoep met krab en armagnac

Armagnac wordt vaak met cognac vergeleken. Dat is niet voor niks: er zijn vele overeenkomsten tussen beide dranken.

Toch is Armagnac in het algemeen wat stoerder en voller van smaak dan de verfijndere cognac.

Armagnac past ook heerlijk bij bij deze kreeftensoep.

Armagnac wordt vaak met cognac vergeleken. Dat is niet voor niks: er zijn vele overeenkomsten tussen beide dranken.

Toch is Armagnac in het algemeen wat stoerder en voller van smaak dan de verfijndere cognac.

Armagnac past ook heerlijk bij bij deze kreeftensoep.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • Ingrediënten:
  • 1 Kreeftensoep van Knorr
  • 4 voorgekookte krabbenscharen
  • 1 dl room
  • 1/2 dl armagnac
  • 1 eetlepel verse kervelblaadjes

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Bereiding:Verwijder het vlees uit de krabbenscharen.
  2. Verwarm de soep in 650 ml water op een matig vuur.
  3. Voeg het krabbenvlees toe als de soep kookt. Laat even sudderen.
  4. Haal de soep van het vuur en voeg de kervelblaadjes, de room en de armagnac toe.
  5. Serveer in vier diepe borden.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.