use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Gemarineerde paprika met tonijn
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Gemarineerde paprika met tonijn

Gemarineerde paprika met tonijn

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 2 lange rode paprika's
  • Solo Vloeibaar
  • 1 takje rozemarijn
  • 2 teentjes knoflook, gekneusd
  • sap van 1/2 citroen
  • 1 blikje tonijn (op olijfolie of naturel)
  • 1 el Calvé Mayonaise met eieren
  • 1 el kappertjes
  • cocktailprikkers

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Halveer de paprika's over de lengte. Neem de pitjes en de zaadlijsten eruit.
  2. Verhit Solo Vloeibaar in een pan en bak hierin de stukken paprika totdat ze zacht zijn. Doe het takje rozemarijn en de gekneusde knoflookteentjes bij de paprika. Blus zodra de paprika zacht is met citroensap. Haal van het vuur en laat afkoelen.
  3. Vermeng de uitgelekte tonijn met de mayonaise en de kappertjes.
  4. Neem 1 reep paprika, doe wat van de tonijn op het breedste stuk van de paprika en druk stevig aan. Zet de paprika op z'n kant zodanig dat je de rest van de paprika om de tonijn heen kunt rollen en je zo een paprika sushi krijgt. Prik vast met een cocktailprikker.
  5. Serveer er een driehoekje geroosterd brood bij.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.