Recept 45**** (145 stemmen)

Vlaamse stoverij met bruin bier en mosterd

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Stoofvlees maken

tijd
180 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Meer inspiratie
BelgischVleesHoofdgerecht

Bereidingswijze

  1. Stoof de gesnipperde uien mooi bruin in Solo Vloeibaar en hou opzij.
  2. Wentel het vlees even door de bloem, kruid met peper en zout en bak aan in wat Solo Vloeibaar.
  3. Voeg de gestoofde uien bij het vlees en overgiet met het bier en de fond.
  4. Voeg peper en zout, laurier en bruine suiker toe. Besmeer de boterham met mosterd en leg omgekeerd in de stoverij.
  5. Laat de stoverij zachtjes enkele uren koken tot het vlees gaar is en de saus gebonden.
  6. Serveer de stoverij met frieten of aardappelen.

Geef je reactieAndere Solo-leden over dit recept (78)

Gepost door irmatroch@gmail.com op 06 december 2015 om 22u49

stoofvlees is wel heel lekker ,maak het ook graag

Laad meer reacties

Anderen bekeken ook