FR

Bewaar al je favoriete recepten in My Open Kitchen

  • Registreer
  • Login
  • Connect with Facebook

My Open Kitchen

Je favoriete recepten snel terugvinden?

Bewaar ze in jouw persoonlijke schriftje!

Sluiten

Vlaamse stoverij met bruin bier en mosterd

  1. Recept
  2. Reacties (74)
  1. Vlaamse stoverij met bruin bier en mosterd

    Ingrediënten - voor
    4
    personen

    Bereidingswijze

    1. Stoof de gesnipperde uien mooi bruin in Solo Vloeibaar en hou opzij.
    2. Wentel het vlees even door de bloem, kruid met peper en zout en bak aan in wat Solo Vloeibaar.
    3. Voeg de gestoofde uien bij het vlees en overgiet met het bier en de fond.
    4. Voeg peper en zout, laurier en bruine suiker toe. Besmeer de boterham met mosterd en leg omgekeerd in de stoverij.
    5. Laat de stoverij zachtjes enkele uren koken tot het vlees gaar is en de saus gebonden.
    6. Serveer de stoverij met frieten of aardappelen.

    Tip: Enkele kruidnagels bij de stoverij geven het gerecht een lekkere zachte smaak.

    Geniet van Vlaamse stoverij met bruin bier en mosterd

    Gepost door


    Rating: 4/5 (111 stemmen)
    379937 keer bekeken
    2520 keer bewaard

    Fans

    • MakeMo
    • hartemberg
    • lekkerkoken

    Receptschriftje

    Log in om dit recept te bewaren in je schriftje

Reacties (74)

  • soda40

    Gepost door - 13/06/14 om 14u27

    genieten , das het woord echt wel

  • Solo

    Gepost door - 05/05/14 om 11u21

    Wauw! Superleuk seg :-) dankje voor het compliment!