hoofdgerecht
Varkenshaasje met zongedroogde tomaten
Geef score
Kooktijd20 min
Voorbereiding
Porties

- tagliatelle
- zout
- 1 dl light room
- 2 eetlepels Solo Vloeibaar
- 125 g mozzarella
- 2 basilicumtakjes
- 4 zongedroogde tomaten
- 1 teentje look
- peper
- 2 stuks varkenshaasjes
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Snijd de mozzarella in schijfjes.
- Was de basilicum en trek er de blaadjes af.
- Snijd de tomaten in reepjes.
- Pel en plet de knoflook en meng met de Solo.
- Snij de varkenshaasjes horizontaal doormidden.
- Bestrijk de varkenshaasjes met de knoflook Solo.
- Beleg één helft van de varkenshaasjes met de mozzarella, tomaten en basilicum.
- Dek af met de tweede helft en bind samen met keukentouw.
- Leg de varkenshaasjes in een ingevette vuurvaste schaal en zet 15 tot 20 minuten in een voorverwarmde oven op 200°C.
- Draai de varkenshaasjes om.
- Kruid het vlees met peper en zout.
- Voeg de light room toe en zet nog 5 minuten in de oven.
- Snij het vlees in niet te dunne sneetjes. Garneer met fijngehakte basilicum en dien op met tagliatelle.
