Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Spreid de kalfslapjes uit op het aanrecht en maak ze indien nodig nog wat platter met de deegroller. Bestrijk ze met Bertolli Pesto Verde en bestrooi ze met peper (geen zout).
Beleg elke plak vlees met een ansjovisje en rol de lapjes stevig op door eerst de buitenste randjes naar binnen te vouwen zodat de vulling stevig op zijn plaats blijft.
Bind ze vast met keukendraad of steek ze vast met cocktailprikkers.
Bak de rolletjes rondom bruin in Solo Vloeibaar en neem ze weer uit de pan. Snipper de ui en bak deze in het achtergebleven bakvet. Strooi de bloem in de pan en roer goed. Blus met wijn en klop met de garde tot een mooie saus ontstaat. Indien meer vocht nodig is, doe je er gewoon wat water bij.
Roer nu 4 eetlepels pesto door de saus en leg de rolletjes vlees er in. Laat in 10 minuten gaar worden.