Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
voorgerecht

Soep van scampi en tomaten

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd15 min
  • Voorbereiding30 min
  • Moeilijkheidgemiddelde moeilijkheid
  • Porties4 porties
goedkoop
voorgerecht
overig europees
gemiddelde moeilijkheid
recipe image 3 koningentaart
  • 8 scampi's
  • 2 blokjes Knorr Finesse groetenbouillon
  • 1 l water
  • 2.5 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 1 snuifje suiker
  • grof zout
  • 8 kleine tomaten
  • 8 basilicum (blaadjes)
  • peper
  1. Was de tomaten en leg ze in een kleine ovenschotel.
  2. Besprenkel ze met Solo en strooi er wat grof zout, peper en een snuifje suiker over.
  3. Zet de schotel gedurende een half uur in de oven op 90°.
  4. Breng 1 liter water aan de kook met daarin de bouillonblokjes.
  5. Pel de scampi's en verwijder het darmkanaal (het zwarte streepje in de scampi).
  6. Bak ze kort in hete Solo en kruid ze met peper en zout.
  7. Leg de scampi's en tomaten tot slot in diepe borden, overgiet ze met de bouillon en versier het geheel met enkele blaadjes basilicum.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.