use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Tomatenvelouté
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Tomatenvelouté

Tomatenvelouté

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    45 min
  • Op tijd klaar
    55 min
  • Porties
     
    8 porties
  • Moeilijkheid
    gemiddelde moeilijkheid

Ingrediënten
 

  • 2 wortelen
  • 80 g Solo
  • 1.5 l groentenbouillon
  • 1 laurierblad
  • zout
  • 1 eierdooier
  • 2 dl light room
  • 1 ui
  • 1 prei
  • 1 aardappel
  • 1 courgette
  • 6 tomaten
  • peper
  • 2 eetlepels gehakte basilicum

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Pel en snipper de ui.
  2. Stoof in de Solo aan en voeg dan de andere in stukjes gesneden groenten er bij.
  3. Giet er de bouillon bij, voeg het laurierblad toe en laat op een zacht vuur garen.
  4. Verwijder het laurierblad en mix glad.
  5. Proef na op peper en zout.
  6. aat de soep goed warm worden en haal van het vuur af.
  7. Roer de eierdooier los met de light room en voeg bij de soep.
  8. Meng en werk af met de gehakte basilicum.
Dien op met krokante broodkorstjes.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.