use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Slaatje van gevogeltelevertjes
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Slaatje van gevogeltelevertjes

Slaatje van gevogeltelevertjes

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 0.5 liter witte wijn
  • 400 g gevogeltelevertjes
  • Solo
  • zout
  • 50 g waterkers
  • 2 renetappels
  • 2 eetlepels notenolie
  • 1 scheutje porto
  • peper
  • 50 g verse spinazie
  • 1 koffielepel mosterd Amora
  • 10 walnoten (gepeld)
  • 1 eetlepel balsamicoazij
  • kaneelpoeder

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Breng de witte wijn aan de kook.
  2. Pocheer de levertjes 3 minuten. Lek uit.
  3. Bak de levertjes goudbruin in een pan met dikke bodem met Solo.
  4. Bak de levertjes tot ze à point zijn.
  5. Kruid met peper en zout.
  6. Was de spinazie en waterkers en laat uitlekken.
  7. Snij de appels in kleine blokjes, bak ze in Solo en bestrooi bij het einde van het bakken met kaneel.
  8. Maak een vinaigrette met azijn, mosterd, port, notenolie, peper en zout.
  9. Schik de spinaziebladeren langs de randen van de kommetjes.
  10. Leg wat veldsla middenin en overgiet met een beetje vinaigrette.
  11. Schik de gebakken appels op de veldsla.
  12. Leg de gevogeltelevertjes in het midden van de kommetjes.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.