nagerecht
Gegrild dessert
Geef score
Kooktijd10 min
Voorbereiding
Porties

- 2 eetlepels Solo + Solo voor de vorm
- 6 eetlepels kant en klare karamelsaus
- 600 ml halfvolle melk
- 2 eetlepels Maïzena
- 3 eetlepels suiker
- 6 eieren
- 1 blik zoete gecondenseerde melk
- amandelschilfers
- Smelt de Solo en roer er de karamelsaus bij.
- Meng de gecondenseerde en de halfvolle melk.
- Splits de eieren en voeg de eigelen aan de bereiding toe.
- Roer er de Maïzena onder. Laat op een zacht vuur onder voortdurend roeren indikken en voeg dan de Solo met de karamel eraan toe.
- Smeer de bakschoteltjes in met Solo en giet er de bereiding in.
- Klop de eiwitten stevig op met de suiker.
- Verdeel over de schoteltjes.
- Verdeel er de amandelschilfers over en schuif ze 10 minuten in de 170° C voorverwarmde oven.
