Niets is eenvoudiger om mee te starten dan je eigen koekjes bakken. De basisingrediënten heb je vast nu al in huis: bloem, eieren, suiker en Solo. Je tovert dus zó de heerlijkste koekjes uit de oven. En het leuke is: je kan altijd een stapje verder gaan, door extra smaakmakers en toppings toe te voegen. Voor je het weet heb je een échte bakklassieker in de vingers waarvoor vrienden en familie graag bij jou op de koffie komen.

Een goed bewaard geheim om je koekjes langer vers te houden

Zelf koekjes bakken doe je met liefde en plezier. Dus natuurlijk wil je ervoor zorgen dat al die lekkere speculaas, kattentongen en macarons zo lang mogelijk vers en krokant blijven. Dat doe je door ze, nadat ze volledig afgekoeld zijn, te bewaren in een licht- en luchtdichte koektrommel. Kies een mooi, decoratief exemplaar: dat kan zo op tafel als blikvanger bij het dessert.

Ovenheerlijk: zelfgebakken koekjes met Solo

Zin om eens uit te pakken met heerlijke versgebakken koekjes uit eigen keuken? Ga meteen aan de slag: wij kozen voor jou 14 originele koekjesrecepten uit. Ze zijn stuk voor stuk lekker, makkelijk zelf te maken, en smaken gegarandeerd naar meer...