Wist jij dat er in een gezond voedingspatroon twee keer vis per week zit? Een goede gewoonte, die je met deze overheerlijke en lichte visrecepten makkelijk volhoudt!
-
Acai-forel uit de oven met rode ui, gekookte aardappelen en sugar snaps (suikererwten)
25 min25 min2 porties -
Barbecue mosselspiesjes met courgette en aardappelsalade
15 min2 porties -
Broodje gerookte forel met spinazie pesto
15 min2 porties -
Gebakken citroen-gemberzalm met quinoa en broccoli
20 min5 min2 porties -
Gebakken scholfilet met bieten en krielaardappel
15 min10 min2 porties -
Gebakken zalmfilet met bieten en krielaardappel
15 min20 min2 porties -
Gekookte mosselen met paprika, cherrytomaat en stokbrood
10 min5 min2 porties -
Geroerbakte groene en witte asperges met zalm en noedels
15 min5 min2 porties -
Heldere paddenstoelensoep met gerookte zalmspies
10 min5 min2 porties -
Hutsepot van aardappelpartjes, bleekselder en makreel
15 min5 min2 porties -
Kabeljauw met kaki, paprika, sinaasappel en dille met rijst en snijbonen
25 min5 min2 porties -
Paddenstoelensalade met coquilles & pistachenootjes
5 min10 min2 porties