use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Zonnevisfilet met prei, tomaat, rivierkreeftjes en kappertjes
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Zonnevisfilet met prei, tomaat, rivierkreeftjes en kappertjes

Zonnevisfilet met prei, tomaat, rivierkreeftjes en kappertjes

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    20 min
  • Porties
     
    4

Ingrediënten
 

  • 4 eetlepels Solo
  • zout
  • 600 g zonnevis filets
  • peper
  • 1 prei
  • 4 eetlepels kappertjes
  • 2 tomaten (gepeld en in stukjes gesneden)
  • 4 eetlepels broodcroutons
  • 4 eetlepels Bertolli extra vergine
  • 20 rivierkreeftjes

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Bak de zonnevis mooi krokant in de helft van de Solo en breng op smaak met zout en peper.
  2. Snijd de prei overlangs, spoel ze schoonen snijd ze vervolgens in mooie gelijke stukjes.
  3. Verwarm de rest van de Solo in een pan en voeg de prei toe, zweet ze aan in enkele minuten.
  4. Voeg op het laatste moment de kappertjes, rivierkreeftjes en stukjes tomaat toe.
  5. Leg de groenten en de rivierkreeftjes op de borden en leg de zonnevis ertegenaan.
  6. Werk af met de broodcroutons en voeg op het laatste moment nog een scheutje olijfolie toe.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.