use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Zalmmousse
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Zalmmousse

Zalmmousse

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    25 min
  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4

Ingrediënten
 

  • 1 bosje peterselie
  • laurierblad
  • 1 wortel
  • 1 dl witte wijn
  • pimentpoeder
  • 30 g Solo
  • 2 eiwitten
  • 0.5 prei
  • 125 gram yoghurt
  • peper
  • bieslook
  • kappertjes
  • 1 kruidnagel
  • 1 ui
  • 400 g zalm (filet in fijne plakjes)
  • citroen (sap)

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Pel en snipper de ui fijn. Laat hem met de kruidnagel en de peterselie stoven in de Solo. Voeg er de geschraapte en in schijfjes gesneden wortel bij.
  2. Snipper de prei en voeg eveneens toe. Giet er de wijn bij en laat afgedekt stoven tot de groenten gaar zijn. Breng op smaak met pimentpoeder en zout en laat er de zalm in garen. Mix glad.
  3. Laat op kamertemperatuur komen en roer er dan de yoghurt door.
  4. Klop de eiwitten op en spatel ze onder de zalm. Breng verder op smaak met citroensap, peper en bieslook. Versier met de kappertjes.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.