use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Wrap met mango
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Wrap met mango

Wrap met mango

Voor een bijzondere wrap met mango beleg je de wrap met sneetje Gandaham, stukjes mango, geroosterde pijnboompitten en pittige rucola en tuinkers.

Zet deze smakelijke wrap met mango op tafel en iedereen geniet van een heerlijke zomerse lunch. Gandaham combineert goed met de zoete mango, geroosterde pijnboompitten en de pittige rucola en tuinkers. Dit wordt vast je favoriete wrap!

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Op tijd klaar
    15 min
  • Porties
     
    2 porties
  • Moeilijkheid
    lage moeilijkheid

Ingrediënten
 

  • 1 mango
  • 20 g Becel Gold
  • 2 meergranen tortilla's
  • 4 sneetjes ganda ham
  • 1 handvol rucola
  • 1 handvol tuinkers
  • 20 g geroosterde pijnboompitten

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Mix de helft van de mango met de Becel Gold. Bewaar de mooie stukken.
  2. Besmeer de tortilla's met het mengsel van Becel Gold en mango, voeg de sneetjes Gandaham, de rucola en de tuinkers toe en werk af met de overblijvende mango en de pijnboompitten. Rol de wraps stevig op.
Indien je je cholesterol wilt verlagen en op je calorieën let, dan kan je de voor de mango-mix Becel ProActiv Light gebruiken ipv Becel Gold.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.