Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
nagerecht

Walnotenijs met Kahlua en koffiesaus

Kahlua is een koffielikeur met een volle smaak die afkomstig is uit Mexico.

Dit drankje wordt gemaakt van Mexicaanse koffie, fijne riet spirit en een vleugje vanille.

Heerlijk bij walnootijs !

Kahlua is een koffielikeur met een volle smaak die afkomstig is uit Mexico.

Dit drankje wordt gemaakt van Mexicaanse koffie, fijne riet spirit en een vleugje vanille.

Heerlijk bij walnootijs !

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Porties4 porties
nagerecht
recipe image Walnotenijs met Kahlua en koffiesaus
  • Ingrediënten:
  • 4 tulpgebakjes
  • Carte d'Or Walnotenijs
  • 2 dl crème anglaise
  • 1 eetlepel water
  • 2 koffielepels oploskoffie
  • 1 dl Kahlua (likeur, te verkrijgen in grootwarenhuis)
  • enkele grofgehakte nootjes
  1. Bereiding:Warm de oploskoffie op in water. Meng dit met de crème anglaise.
  2. Giet een bodempje Kahlua in de tulpgebakjes.
  3. Schep er enkele bollen walnotenijs op en overgiet dit met de koffiesaus.
  4. Versier met grofgehakte nootjes.
  5. Tip van de chef:
  6. Je kan dit dessert nog feestelijker afwerken met een toefje opgeklopte en lichtgezoete slagroom.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.