use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image 3 koningentaart
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Verse tonijn met oregano en kappertjes

Verse tonijn met oregano en kappertjes

Mediterrane eenvoud op zijn best...

Slechts 2 basisingrediënten en wat kruiden volstaan voor dit feestelijke gerecht !

Mediterrane eenvoud op zijn best...

Slechts 2 basisingrediënten en wat kruiden volstaan voor dit feestelijke gerecht !

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • Ingrediënten:
  • 400 g tomaten uit blik
  • 4 dikke stukken verse tonijn
  • peper & zout
  • 1 theelepel gedroogde oregano
  • 1 eetlepel kappertjes
  • 3 eetlepels Bertolli Extra Vergine olijfolie
  • pasta naar keuze

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Bereiding: Verwarm de oven tot 190°C.
  2. Giet de tomaten af, maar behoud het sap en snij de tomaten in schijfjes.
  3. Leg de vis in een ovenschotel, kruid met zout en peper, bedek met de tomatenschijfjes en sap.
  4. Strooi er wat oregano en kappertjes over.
  5. Giet er ook de Bertolli Extra Vergine olijfolie over en bak zo'n 20- 25 minuten in de oven.
  6. Dien op met pasta naar keuze.
  7. Tip van de chef:
  8. Je kunt ook 1/2 theelepel venkelzaadjes aan de schotel toevoegen. De lichte anijssmaak zal je aangenaam verrassen.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.