use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Trio van notenmousses
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Trio van notenmousses

Trio van notenmousses

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 600 ml room (40%)
  • 200 g kristalsuiker
  • 2 el geraspte kokosnoot
  • 50 g geraspte hazelnoot
  • 50 g pindakaas
  • 30 g Solo in Wikkel
  • 50 g chocolade naar keuze

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Klop de room met de suiker op tot slagroom. Verdeel de slagroom over drie kommen.
  2. Meng in de eerste kom de slagroom met de geraspte kokosnoot, in de tweede kom de slagroom met de pindakaas en in de derde kom de slagroom met de geraspte hazelnoot.
  3. Laat de chocolade au bain-marie smelten met de Solo. Meng dit door de slagroom met geraspte hazelnoot. Laat de 3 mousses een uurtje opstijven in de koelkast.
  4. Verdeel ze voor het serveren in glaasjes, met 3 laagjes van licht naar donker. Werk af met nog wat geraspte kokosnoot.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.