use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Toast met roerei en gebakken spek
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Toast met roerei en gebakken spek

Toast met roerei en gebakken spek

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    8 min
  • Kooktijd
    8 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 2 eetlepels light room
  • zout
  • 25 g Solo
  • 6 sneetjes gerookt ontbijtspek
  • 8 sneden boerenbrood
  • 4 eieren
  • peper

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Bak het spek mooi krokant.
  2. Toast de sneden brood onder de grill.
  3. Breek de eieren in een kom en voeg de light room, zout en peper toe.
  4. Klop het mengsel op met een garde.
  5. Verwarm een pan op het vuur en smelt een klontje Solo .
  6. Voeg de eieren al roerend toe.
  7. Blijf met een spatel door het mengsel roeren terwijl ze lichtjes gaar worden.
  8. Zorg ervoor dat het niet te droog wordt.
  9. Leg de toast op het bord en beleg hem met de roereieren en het spek.
  10. Dek het af met een tweede toast.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.