use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Tagliatelle met schelpjes

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd10 min
  • Voorbereiding
     
     
    5 min
  • Porties
     
    4 porties
recipe image Tagliatelle met schelpjes
  • 100 g Solo
  • 500 g verse tagliatelle
  • 2 flesjes light room
  • 200 g Parmezaanschilfers
  • zout
  • 1 teentje knoflook
  • 600 g schelpjes (amande en kokkels)
  • basilicum
  • peper
  1. Laat de Solo zachtjes smelten in een grote pan.
  2. Knijp het teentje knoflook uit in de Solo.
  3. Laat schelpjes in de pan glijden en stoof 1 à 2 minuten tot de schelpjes open zijn.
  4. Kruid met peper en een weinig zout.
  5. Giet de light room over de schelpen en laat kort inkoken.
  6. Kook ondertussen de tagliatelle beetgaar.
  7. Enkele minuten volstaan.
  8. Stort de uitgelekte tagliatelle in een diep bord en schik de schelpen rondom.
  9. Overgiet met de roomsaus en versier met blaadjes basilicum.
  10. Bestrooi met Parmezaanse kaas.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.