use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Stilton-boterham
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Stilton-boterham

Stilton-boterham

Blauwe Stilton-kaas in combinatie met een fris perenslaatje. Gewaagd, maar lekker!

Deze boterham van chef-kok Jeroen De Pauw is een lekkernij voor wie fan is van blauwe kaas. De combinatie met het perenslaatje is subliem.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Op tijd klaar
    15 min
  • Porties
     
    4 porties
  • Moeilijkheid
    gemiddelde moeilijkheid

Ingrediënten
 

  • 4 dikke sneden tarwebrood
  • 250 g stilton
  • 100 g gedroogde veenbessen
  • 30 g pecannoten
  • 45 g Becel Romig
  • 10 druiven
  • balsamicosiroop
  • 2 peren
  • veldsla

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Gril de boterhammen langs beide kanten in de oven.
  2. Verkruimel de Stilton-kaas in een kom en meng er de veenbessen onder. Hak de pecannoten en rooster ze in een droge pan op het vuur. Meng nadien met de Stilton.
  3. Besmeer het gegrilde tarwebrood met de Becel Romig en beleg rijkelijk met de Stilton-mengeling. Werk af met balsamicosiroop. Snij enkele ontpitte druiven in twee en voeg ze toe.
  4. Serveer met een salade van veldsla en stukjes peer.
  5. Dit recept is een creatie van chef-kok Jeroen De Pauw.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.