use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Speltbrood met geitenkaas en spinazie
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Speltbrood met geitenkaas en spinazie

Speltbrood met geitenkaas en spinazie

Speltbrood met geitenkaas maken? Met dit broodje geitenkaas recept lukt zet je beslist een verrukkelijk broodje op tafel!

Dit lekkere speltbrood met geitenkaas gaat er altijd in. Bestrijk de broodjes met Becel met walnootolie en verdeel er verse spinazieblaadjes en verkruimelde geitenkaas over en je zult zeker smullen van zo’n lekker broodje geitenkaas!

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    2 min
  • Op tijd klaar
    5 min
  • Porties
     
    2 porties
  • Moeilijkheid
    lage moeilijkheid

Ingrediënten
 

  • 2 speltbroodjes
  • 30 g Becel met Walnootolie
  • 1 handje spinazie (gewassen en gedroogd)
  • 30 g verse geitenkaas
  • grof gemalen zwarte peper

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snijd de speltbroodjes open. Bestrijk ze met de Becel met Walnootolie.
  2. Verdeel de spinazieblaadjes en verkruimel de geitenkaas erover. Bestrooi met peper naar smaak. Smakelijk!
Bedruppel eventueel met een heel klein beetje honing.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.