Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Scampi's met pikante saus

Meer verse producten, minder verzadigde vetten en minder zout, dat wordt nu gemakkelijk én lekker met onze gezonde recepten ism Becel.

Meer verse producten, minder verzadigde vetten en minder zout, dat wordt nu gemakkelijk én lekker met onze gezonde recepten ism Becel.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Porties4 porties
recipe image Scampi's met pikante saus
  • 350 g pasta
  • 24 gepelde scampi's
  • 1 rode chilipeper
  • 2 el ketchup
  • 200 ml Becel koffiemelk
  • 2 el Becel Bakken en Braden Vloeibaar
  • paprikapoeder
  • currypoeder
  • peper
  • lente-uitjes
  1. Kook de pasta 'al dente' volgens de aanwijzingen op de verpakking. Hak de chilipeper heel fijn. Snij de lente-uitjes in fijne ringetjes.
  2. Verhit de Becel Vloeibaar in een koekenpan en bak de scampi's snel rondom aan met de gesneden chilipeper en het paprikapoeder.
  3. Neem de pan van het vuur, schep de scampi's eruit en voeg de ketchup, de Becel koffiemelk en het currypoeder toe. Roer dit glad en laat het sausje op een laag vuurtje en onder voortdurend roeren nog een minuutje pruttelen.
  4. Schenk de saus over de scampi's en werk het gerecht af met de lente-uitjes. Dien op met de pasta.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.