Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Kook de krielaardappeltjes 8 minuten in kokend water. Giet af, spoel koud en laat goed uitlekken.
Snijd de spitskool in kleine stukjes. Hak de groene kruiden fijn.
Klop de eieren in een kom los met 4 eetlepels van de groene kruiden en voeg naar smaak wat peper en zout toe.
Verhit een eetlepel Solo Vloeibaar in een kleine pan en wacht tot de grote bellen zijn weggetrokken. Bak hierin van ¼ deel van het eimengsel een dunne kleine omelet. Leg op een bord. Bak op dezelfde manier nog 3 omeletjes.
Giet de uitjes af. Bewaar 6 eetlepels van het vocht.
Meng de rest van de groene kruiden met het opgevangen uitjesvocht, de mayonaise en 0.5 theelepel peper. Voeg de krielaardappeltjes, spitskool en de uitjes toe.
Rol elk omeletje op en snijd in smalle reepjes.
Verdeel de salade over 4 borden en leg de omeletreepjes erop.