use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Salade met gegrilde kalkoen en ananas
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Salade met gegrilde kalkoen en ananas

Salade met gegrilde kalkoen en ananas

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 350 g kalkoenschnitzel
  • 1.5 el olie
  • 4 schijven ananas (blik)
  • 1 dl halfvolle yoghurt
  • 2 el mayonaise
  • 2 tl currypoeder
  • 200 g gemengde sla
  • 4 sneetjes bruin brood
  • Indiase milde currypasta (pot)
  • 2.5 el Becel pro-activ
  • 2 el grof gesneden koriander

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Bestrijk de kalkoenschnitzels met de olie en bestrooi met peper en zout naar smaak. Rooster de kalkoen in een hete grillpan aan beide kanten bruin en in ca. 12 minuten gaar. Klop intussen een dressing van de yoghurt, de mayonaise, het currypoeder en peper en zout naar smaak. Roer currypasta naar smaak door de Becel pro-activ. Trek het afgekoelde kalkoenvlees met 2 vorken in stukjes.
  2. Meng de sla met de dressing en de ananas. Verdeel de sla en de kalkoen over de borden. Bestrijk het brood met het currymengsel en bestrooi met de koriander. Snijd de boterhammen middendoor en serveer bij de salade.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.