Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
aperitiefhapje

Romig minisoepje van venkel met gerookte zalm

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd25 min
  • Porties4 porties
gemiddeld
aperitiefhapje
overig europees
vis
recipe image Romig minisoepje van venkel met gerookte zalm
  • 1 kleine venkelknol
  • 1 Knorr Bouillonketeltje Groenten
  • 1 el citroensap
  • 100 ml light room
  • peper
  • 1 klein plakje gerookte zalm
  • 50 g zalmeitjes
  1. Houd wat venkelgroen apart en snijd de venkel in stukjes. Breng de venkel in ½ l water met het bouillonketeltje en het citroensap al roerende aan de kook en kook 15 minuten tot de venkel zacht is.
  2. Pureer de soep. Roer de light room erdoor, voeg peper naar smaak toe en laat het soepje nog 5 minuten koken. Snijd ondertussen de zalm in smalle reepjes.
  3. Verwarm 4 kleine thee- of koffiekopjes. Zet de kopjes op een schoteltje. Leg de reepjes zalm in de kopjes, schep de hete soep op de zalm en schep de zalmeitjes erop. Garneer met toefjes venkelgroen.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.