use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Risotto met Parmezaanse kaas
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Risotto met Parmezaanse kaas

Risotto met Parmezaanse kaas

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    5 min
  • Kooktijd
    25 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 100 g Solo
  • 1.5 dl witte wijn
  • 1 l kipbouillon
  • 300 g rijst (risotto)
  • 100 g kaas (Parmezaanse geraspte)
  • vers gemalen peper

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Giet de rijst in een ruime pan en voeg de Solo toe.
  2. Laat op een zacht vuur glazig worden onder voortdurend roeren.
  3. Giet er de witte wijn en de bouillon bij en laat op een zacht vuur garen.
  4. Roer regelmatig om.
  5. Voeg er 3/4 van de kaas bij net voor het opdienen en roer om.
  6. Verdeel over de borden, werk af met versgemalen peper en de rest van de kaas.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.