use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Rijstpap met bruine suiker
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Rijstpap met bruine suiker

Rijstpap met bruine suiker

van Jeroen de Pauw

van Jeroen de Pauw

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    50 min
  • Porties
     
    4

Ingrediënten
 

  • 30 g Solo Vloeibaar
  • 150 g dessertrijst
  • 1 l melk
  • 1 vanillestokje
  • 100 g kristalsuiker
  • bruine suiker
  • 1 perzik

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Spoel de rijst even in koud water en laat uitlekken.
  2. Breng de melk samen met het opengesneden vanillestokje aan de kook.
  3. Voeg er de Solo Vloeibaar Light en de rijst aan toe.
  4. Roer er regelmatig met een spatel door tot de rijst gaar is.
  5. Laat het mengsel 40 minuten sudderen in een gesloten kookpot op zeer laag vuur.
  6. Voeg er na 30 minuten de kristalsuiker aan toe.
Dien op met bruine suiker en enkele schijfjes perzik.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.