use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Quarte-quartcake met Solo
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Quarte-quartcake met Solo

Quarte-quartcake met Solo

De eenvoudigste manier om zelf een overheerlijke cake te bakken: de 4/4 cake. Met 4 simpele ingrediënten en een kwartiertje voorbereiding tover je deze quatre-quartcake moeiteloos uit je oven.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    1 uur
  • Porties
     
    4

Ingrediënten
 

  • 200 g Solo (op kamertemperatuur)
  • 200 g kristalsuiker
  • 4 eieren
  • 200 g bloem
  • 1 el Solo Vloeibaar

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Verwarm de oven voor op 165°C.
  2. Doe de Solo in blokjes in een kom en klop hem met de mixer luchtig. Voeg de kristalsuiker toe en klop verder. Voeg vervolgens een voor een de eieren toe en klop verder.
  3. Zeef de bloem op het beslag en spatel hem er voorzichtig onder.
  4. Bestrijk een cakevorm met wat Solo vloeibaar en giet er het cakebeslag in. Schuif de cake in de oven en bak hem goudbruin en gaar in 45 minuten.
  5. Ontvorm de cake en laat hem afkoelen op een rooster.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.