Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Papillot van zalm en venkel

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd35 min
  • Porties4 porties
gemiddeld
hoofdgerecht
vis
schelpdieren
recipe image Papillot van zalm en venkel
  • 4 verse zalmfilets (150 g per stuk)
  • 1 venkelknol
  • 2 vaste tomaten (vb. coeur de boeuf)
  • 5 cl Ricard
  • 0.5 tl marjolein
  • 0.5 tl oregano
  • 0.5 tl rozemarijn
  1. Verwarm de oven voor op 160-180°C.
  2. Was de venkel en tomaten zorgvuldig en snijd ze in heel dunne plakjes. Neem een 4 vellen aluminiumfolie en verdeel er een laag plakjes venkel en tomaat over, meng de groene kruiden en verdeel ze over de groenten. Leg hierop de vis. Werk af met een laagje venkel en tomaten, grof zeezout en vers gemalen peper. Besprenkel elk pakketje met wat Ricard en sluit de papillotten goed.
  3. Zet ongeveer 20 minuten in de oven (afhankelijk van dikte van de visfilets).
Dit gerecht is ook heerlijk op de BBQ! Smaakt heerlijk geserveerd met wilde rijst.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.