use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Olijventapenade
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Olijventapenade

Olijventapenade

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4

Ingrediënten
 

  • 2 teentjes knoflook
  • 4 ansjovisfilets
  • 5 zongedroogde tomaten op olie (pot)
  • 250 g groene olijven
  • 3 takjes basilicum
  • 1 dl extra vergine olijfolie Bertolli

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Pel de knoflook. Laat de ansjovis en tomaten uitlekken.
  2. Hak de olijven met de knoflook, basilicumblaadjes, ansjovis en tomaten in de keukenrobot fijn. Voeg langzaam de olijfolie toe, zodat je een smeuïge tapenade krijgt. Breng op smaak met peper.
  3. Serveer de tapenade met brood.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.