use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image 3 koningentaart
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Noodlesoep met Thaise kruiden

Noodlesoep met Thaise kruiden

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    30 min
  • Porties
     
    4

Ingrediënten
 

  • fijngesneden bosuitjes en taugé voor de garnituur (naar keuze)
  • 2 bouillonblokjes Knorr Finesse Vis
  • 0.5 kopje koriander
  • 0.5 paprika, rood fijngesneden
  • 1 eetlepel rijstazijn
  • 30 g rijstvermicelli, 1 keer gebroken en een beetje samengedrukt
  • 1 eetlepel sesamolie
  • 2 koffielepels sojasaus
  • 4 teentjes knoflook, fijngesneden
  • 0.5 koffielepel Thaise chilisaus
  • 750 g verse Chinese kool, fijngesneden
  • 1 eetlepel verse gember, geschild en in stukjes gesneden
  • 2 koffielepels vissaus
  • 1 l water

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Breng in een grote kookpot het water, de bouillonblokjes, de knoflook, de gember, de vissaus, de sojasaus, de sesamolie, de chilisaus en de rijstazijn aan de kook.
  2. Zet het vuur lager en laat gedurende tien minuten zachtjes koken.
  3. Voeg de vermicelli toe en laat nog twee minuten zachtjes koken of totdat de vermicelli gaar zijn.
  4. Verdeel de groenten in vier gelijke porties in diepe soepkommen.
  5. Giet de bouillon met een grote opscheplepel over de verse groenten.
  6. Garneer met de verse gehakte koriander en de stukjes bosui en de taugé.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.