use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Mousse van kastanjes op een “vinho verde” Sabayon
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Mousse van kastanjes op een “vinho verde” Sabayon

Mousse van kastanjes op een “vinho verde” Sabayon

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    25 min
  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    6

Ingrediënten
 

  • 2 dl Vinho verde
  • 150 g suiker
  • 6 eierdooiers
  • citroentijm
  • 1 ctroen
  • 4 dl verse room
  • 300 g kastanjes (gekookt en gepeld
  • kaneelpoeder

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Klop de room goed op. Mix de kastanjes met de roomglad en voeg er 50 g suiker bij. Breng op smaak met kaneelpoeder.
  2. Laat in de koelkast opstijven.
  3. Klop de eierendooiers met de rest van de suiker tot een lichtgele massa op en zet in een warm waterbad. Klop verder met de “vinho verde” op en breng op smaak met de tijm.
  4. Verdeel de sabayon over de glazen en schik in ieder 2 bolletjes mousse.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.