Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
afternoon tea

Lipton Pyramid Alps biscuits

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd45 min
  • Porties20 porties
gemiddeld
nagerecht
Vegetarisch
gebak
recipe image Lipton Pyramid Alps biscuits
  • 4 Lipton Pyramid Alps theezakjes
  • 250 gram bloem (gezeefd)
  • 100 gram suiker
  • 120 gram Solo margarine (op kamertemperatuur)
  • een snuifje zout
  • 1 groot ei (losgeklopt)
  • 1 eigeel
  • keukenrobot
  • uitsteekvormpjes
  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Knip de theebuiltjes voorzichtig open. Meng alle ingrediënten (behalve het eigeel) goed samen in de keukenrobot tot je een min of meer glad deeg bekomt.
  3. Bestrooi je werkoppervlak met bloem en rol het deeg uit met een deegrol tot het koekjesdeeg een drietal millimeter dik is. Snijd met een vorm de koekjes in de vorm van herfstbladeren uit het deeg en leg ze op bakpapier of op een siliconen matje op de bakplaat.
  4. Wrijf de koekjes dan aan de bovenzijde mooi in met eigeel. Zet de bakplaat in de oven. Bak ze ongeveer 20 minuten tot ze goudbruin zijn.
Drink bij deze koekjes een lekkere thee. De Lipton White Tea of de Lipton Forest Fruit Tea vormen een uitstekend gezelschap.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.