use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Linguini met ansjovis, olijven en kappertjes
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Linguini met ansjovis, olijven en kappertjes

Linguini met ansjovis, olijven en kappertjes

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4

Ingrediënten
 

  • 2 soeplepels Solo Vloeibaar
  • 6 dl droge witte wijn
  • 500 g linguine
  • 2 teentjes knoflook, geperst
  • 3 soeplepels kappertjes
  • 75 g zwarte olijven, fijngehakt
  • 50 g groene olijven, fijngehakt
  • 3 soeplepels vers gehakte peterselie of basilicum
  • 2 tomaten, gepeld en gehakt
  • 90 g ansjovis uit blik, uitgelekt en gehakt
  • 2 blokjes Knorr Bouillon Finesse Pasta & Rijst

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Laat de linguini koken in kokend water en 2 bouillonblokjes Knorr Finesse Pasta & Rijst. Giet af en plaats de pasta weer in de kookpot en hou apart.
  2. Warm de Solo op in een grote kookpan en laat de knoflook gedurende 1 minuut fruiten op een zacht vuurtje. Voeg de tomaten, kappertjes en olijven toe en laat nog 2 minuten sudderen. Giet de wijn in de pan en breng op smaak met peterselie (of basilicum) en versgemalen zwarte peper. Breng het geheel aan de kook en laat 5 minuten staan op een laag vuurtje.
  3. Neem de pan van het vuur en voeg al roerend de ansjovis toe. Giet de saus over de warme pasta, en meng goed.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.