use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Lamsvlees met korstje van Lipton Pyramid Andalousia
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Lamsvlees met korstje van Lipton Pyramid Andalousia

Lamsvlees met korstje van Lipton Pyramid Andalousia

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    30 min
  • Kooktijd
    45 min
  • Porties
     
    4

Ingrediënten
 

  • 3 zakjes Lipton Pyramid Andalousia
  • 0.5 el suiker
  • 400 gram lamsfilet
  • Solo Vloeibaar
  • 4 wortels
  • aardappelpuree voor 4 personen

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

Voorbereiding
  1. Knip de zakjes thee open en meng hun inhoud met de suiker, 1/2 theelepel grof zeezout en 1/2 theelepel zwarte peper uit de molen. Wrijf het lamsvlees aan beide zijden in met dit mengsel en laat even rusten in de koelkast.
Bereiding
  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Verhit een kneepje Solo Vloeibaar in een braadpan en schroei het vlees rondom dicht.
  3. Vet een ovenschaal in met een kneepje Solo Vloeibaar en leg het vlees hierin. Laat het in 15 minuten gaar worden in de oven. Draai het vlees af en toe om en bevochtig het met braadvocht.
  4. Maak de wortels schoon en snijd in stukjes. Laat ze kort stomen of opbakken in een hete wok met wat vloeibare margarine.
  5. Snijd het vlees in mooie plakken en serveer het met aardappelpuree waaraan je wat thee hebt toegevoegd.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.