Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Was en schil de wortelen, de prei en de selder en snijd ze in zeer kleine blokjes.
Voeg ze bij het vlees, giet er de helft van het bier bij en laat 10 minuten garen. .
Pel en snipper de sjalot.
Haal het vlees uit de pot en hou het in de lauwe oven warm onder een stuk aluminium papier.
Doe de sjalot in de Solo kleuren in een pot met een dikke bodem , giet er de rijst bij en meng . Laat garen terwijl je de bouillon beetje bij beetje toevoegt.
Voeg de groenten toe als de rijst half gaar is en kruid af .
Laat de rijst verder koken tot hij helemaal gaar is.
Haal de pan van het vuur en voeg er een scheutje bier en de boter bij.
Giet de rest van het bier in de pan van het vlees en laat inkoken.
Schik op ieder bord een stuk vlees en werk af met kleine bolletjes risotto en een streepje saus.