use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Groentepannetje met champignonsaus
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Groentepannetje met champignonsaus

Groentepannetje met champignonsaus

Groentepannetje met champignonsaus

Groentepannetje met champignonsaus

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4

Ingrediënten
 

  • 1 ui
  • 1 stronkje broccoli
  • 500 g voorgekookte krielaardappeltjes
  • 100 g diepvries doperwtjes
  • 100 g diepvries maïs
  • 1 blik kikkererwten
  • 1 zakje Knorr Champignonsaus
  • Solo

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snipper de ui en bak aan in een beetje Solo. Maak de broccoli schoon en blancheer ze enkele minuten in kokend water. Schep ze uit het water en dompel de erwtjes en de maïs even onder in het kokende water. Laat de groenten uitlekken.
  2. Bak de aardappeltjes mee met de ui, doe er de kikkererwten bij en vervolgens de overige groenten. Maak de champignonsaus klaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Doe de groenten over in een schaal en overgiet met de saus. Geef er eventueel een partje citroen bij.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.