use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image 3 koningentaart
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Glaasje van kabeljauw, avocado en sinaasappel

Glaasje van kabeljauw, avocado en sinaasappel

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4

Ingrediënten
 

  • 2 avocado's
  • 6 druppels Tabasco
  • 1 Knorr Bouillonketeltje Groenten
  • 4 soeplepels Calve mayonaise
  • bieslook
  • 300 g kabeljauw
  • 1 sinaasappel

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Breng wat water aan de kook voor de kabeljauw. Voeg het Knorr Bouillonketeltje Groenten en de kabeljauw toe. Laat de kabeljauw 5 minuten pocheren op een heel zacht vuurtje. Giet voorzichtig af en verdeel met een vork het vlees in stukjes.
  2. Schil de sinaasappel. Snij in partjes door tussen de velletjes te snijden zodat je enkel het vruchtvlees overhoudt. Snij de verschillende stukjes vruchtvlees nogmaals door. Verwijder de schil van de avocado's en snij ze in blokjes van ongever 1 cm. Snij de bieslook heel fijn maar hou wel nog enkele takjes over voor de decoratie.
  3. Meng de Tabasco, de mayonaise et de fijngesneden bieslook tot een sausje.
  4. Vul elk glaasje met 1 koffielepel van deze saus. Meng voorzichtig de stukjes kabeljauw, avocado en sinaasappel met de rest van de saus.
  5. Vul de glaasjes en werk af met een takje bieslook.
  6. Dien meteen op.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.