use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Gesauteerde bananen met stracciatella
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Gesauteerde bananen met stracciatella

Gesauteerde bananen met stracciatella

Gepost door Carte d'Or

Gepost door Carte d'Or

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    30 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 4 bolletjes Carte d'Or Stracciatellaroomijs (200 g/400 ml)
  • 50 g Solo
  • 4 middelgrote bananen
  • 100 ml Grand Marnier -likeur
  • 40 g bruine suiker
  • muntblaadjes om af te werken

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Smelt de Solo in een grote braadpan op een middelhoog vuur. Schil de bananen, snij ze in de lengte door en bak ze gedurende 2 tot 3 minuten in de Solo
  2. totdat ze aan elke kant goudbruin zien.
  3. Giet de likeur er bij (voorzichtig voor de spetters). Kook de bananen gedurende 2 minuten in de likeur.
  4. Bestrooi de bananen met de bruine suiker en leg ze op de borden.
  5. Schep een bolletje Carte d'Or Stracciatellaroomijs uit en leg het op de bananen.
  6. Dien onmiddellijk op.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.