use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Geroosterde tonijn in bouillon met rijst en pepertjes
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Geroosterde tonijn in bouillon met rijst en pepertjes

Geroosterde tonijn in bouillon met rijst en pepertjes

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    30 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 300 gr. rijst, voorgekookt
  • 1 blokje Knorr Finesse Bouillon Vis
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel sesamzaadjes
  • 2 pepers, niet te pikant
  • 4 stukken tonijn a 180 gr
  • 1 koffielepel gehakte gember
  • 0.75 dl sojasaus

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Haal de tonijn door de olijfolie en grill enkele minuten op een matig warme rooster, kruid met zout en peper. Breng 3 dl water aan de kook en los de visbouillon er in op, voeg de sojasaus en de gember toe.
  2. Snij de peper in ringetjes en pocheer ze in de bouillon, warm de rijst op in de bouillon. Verdeel de bouillon over 4 diepe borden, lepel er de rijst in en schik er de tonijnsteaks op.
  3. Strooi de sesamzaadjes over de tonijn.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.