Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Geroosterde tonijn in bouillon met rijst en pepertjes

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd30 min
  • Porties4 porties
gemiddeld
hoofdgerecht
overig europees
vis
recipe image Geroosterde tonijn in bouillon met rijst en pepertjes
  • 300 gr. rijst, voorgekookt
  • 1 blokje Knorr Finesse Bouillon Vis
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel sesamzaadjes
  • 2 pepers, niet te pikant
  • 4 stukken tonijn a 180 gr
  • 1 koffielepel gehakte gember
  • 0.75 dl sojasaus
  1. Haal de tonijn door de olijfolie en grill enkele minuten op een matig warme rooster, kruid met zout en peper. Breng 3 dl water aan de kook en los de visbouillon er in op, voeg de sojasaus en de gember toe.
  2. Snij de peper in ringetjes en pocheer ze in de bouillon, warm de rijst op in de bouillon. Verdeel de bouillon over 4 diepe borden, lepel er de rijst in en schik er de tonijnsteaks op.
  3. Strooi de sesamzaadjes over de tonijn.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.