use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Geroosterde aardappelen met ui, spek en rozemarijn
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Geroosterde aardappelen met ui, spek en rozemarijn

Geroosterde aardappelen met ui, spek en rozemarijn

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    1 uur
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 kg vastkokende aardappels
  • 2 uien
  • 100 g gerookte spekblokjes
  • 1 dl Bertolli Vloeibaar
  • 2 takjes rozemarijn

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Verwarm de oven voor op 180ºC. Boen de aardappels schoon en snijd ze in stukken. Pel de uien en snijd ze in stukken.
  2. Doe de aardappelen met de spekjes, rozemarijn en de uien in een ovenschaal. Bestrooi met peper en zout en verdeel er royaal Bertolli vloeibaar over.
  3. Rooster de aardappelen in ca. 45 minuten gaar in de voorverwarmde oven.
Heerlijk met gegrilde zalm en gekookte sperzieboontjes.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.