use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Gepofte aardappelen, gesmolten reblochon, kappertjes en rucolasaus
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Gepofte aardappelen, gesmolten reblochon, kappertjes en rucolasaus

Gepofte aardappelen, gesmolten reblochon, kappertjes en rucolasaus

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    5 min
  • Kooktijd
    30 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 4 eetlepels Solo
  • 1 koffielepel kappertjesjus
  • 2 eetlepels kappertjes
  • 8 aardappels (kleine aardappelen ‘ratte')
  • 0.5 bosje rucola
  • 150 g reblochonkaas

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Kook de afgeborstelde aardappelen gaar in gezouten water.
  2. Pel de aardappelen en hou ze warm.
  3. Spoel de rucola en hak ze in grove stukken.
  4. Snij de kaas in stukjes en snij de onderkant van elke aardappel weg zodat hij kan blijven staan.
  5. Leg op elke aardappel een stukje kaas en plaats die kort onder de grill; de kaas moet gesmolten maar niet gegratineerd zijn.
  6. Smelt de Solo.Voeg eerst de kappertjes met de kappertjesjus toe en doe er dan de rucola bij, niet verder verwarmen.
  7. Serveer op elk bord 2 aardappeltjes en lepel er wat saus langs.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.