use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image 3 koningentaart
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Gemarineerde groenten met salie en tapenade

Gemarineerde groenten met salie en tapenade

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 300 g extra fijne boontjes
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 eetlepels tapenade
  • 4 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 0.5 courgette
  • 1 rode paprika
  • 300 g broccoliroosjes
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 0.5 citroen
  • salie
  • 12 sneetjes stokbrood

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Breng de boontjes even aan de kook in ruim koud water en giet ze af. Blancheer ook de broccoli op dezelfde manier al dente.
  2. Snij de courgettes in schijfjes, pel de paprika en snij hem in partjes en stoof beide groenten in de Solo op een zacht vuur. Laat alle groenten afkoelen en meng ze onder elkaar.
  3. Meng de olijfolie met het citroensap en meng dit onder de groenten.
  4. Wrijf de broodjes in met een knoflookteentje en toast ze.
  5. Schik de groenten op een koud bord en bestrooi ze met wat salie.
  6. Leg de tapenade en de broodjes erlangs.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.