use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Gehaktmuffins
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Gehaktmuffins

Gehaktmuffins

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    35 min
  • Porties
     
    6 porties

Ingrediënten
 

  • Deegbodem:
  • 300 g bloem
  • 1 snuifje zout
  • 2 eieren
  • 150 g Solo
  • 200 g cheddarkaas voor de toplaag
  • Vleesvulling:
  • 0.5 kg gehakt
  • 2 el olijfolie
  • 1 teentje knoflook
  • 1 ui
  • 1 rode paprika

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Verwarm de olie in een braadpan, voeg de gesnipperde knoflook en ui toe en laat lichtjes kleuren. Voeg vervolgens het gehakt en de blokjes rode paprika toe en kruid met een snuifje zout. Laat 15 minuten stoven.
  2. Meng de bloem, het zout, de Solo en de eieren goed door elkaar.
  3. Rol het deeg uit en steek er rondjes uit of snijd het deeg in stukken zodat je de vormpjes van een muffinbakvorm makkelijk kunt bekleden.
  4. Prik met een vork gaatjes in het deeg en bak 20 minuten tot het deeg goudbruin is.
  5. Neem de gebakken muffinvormpjes, voeg de vulling toe en strooi er de geraspte cheddarkaas over. Bak de muffins nog 10 minuten af.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.