use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Gehaktbrood
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Gehaktbrood

Gehaktbrood

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    1 uur
  • Porties
     
    8 porties

Ingrediënten
 

  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 paprika
  • 1 kleine courgette
  • 3 el Bertolli olijfolie classico
  • 2 tl kerriepoeder
  • 1 tl ketoembar
  • 500 g rundergehakt
  • 2 tl gedroogde oregano
  • 2 el limoensap
  • 4 druppels tabasco
  • cakeblik

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Verwarm de oven voor op 175ºC. Pel en snipper de ui en knoflook. Maak de paprika schoon en snijd het vruchtvlees in stukjes. Snijd de courgette in kleine blokjes.
  2. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een pan en bak de uien, knoflook, paprika en courgette kort aan. Voeg het kerriepoeder en de ketoembar toe en bak even mee. Laat het groentemengsel afkoelen.
  3. Kneed in een kom het gehakt met het ei, het groentemengsel, de oregano, het limoensap, zout, peper en de tabasco. Schep het gehakt in een ingevette vorm en bak het ca. 45 minuten in de oven.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.