use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Gegratineerde brie met raketsalade
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Gegratineerde brie met raketsalade

Gegratineerde brie met raketsalade

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Kooktijd
    8 min
  • Porties
     
    4

Ingrediënten
 

  • 200 g rucolasla
  • 100 g brie
  • gehakte koriander
  • 150 g kerstomaten
  • 1 eetlepel kappertjes
  • 2 eetlepels Bertolli Extra vergine
  • ciderazijn
  • honing
  • peper
  • 4 sneetjes brood zonder korsten

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Was de sla en de tomaten en droog ze zorgvuldig.
  2. Snij de tomaatjes in 2.
  3. Meng de kappertjes, de olijfolie en de azijn. Roer onder de sla en de tomaten en schik op de borden.
  4. Verdeel de brie over de sneetjes brood en schuif ze onder de grill tot de kaas licht gegratineerd is.
  5. Schik ze op de sla, lepel er de honing over en werk af met koriander en peper.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.